Спокойствието в бизнеса идва когато сте уверени, че за вас се грижи компетентен счетоводител, който да е на разположение и когато нямате възможност да го посетите лично. Динамичната действителност поставя много предизвикателства, но предоставя и удобни комуникационни решения, които ни позволяват да консултираме клиентите си без ограничение от физическото им местоположение във всеки един момент, в който се нуждаят от експертната помощ на екипа от счетоводители и юристи на ИНБАЛАНС.

Когато имате въпрос, на който трябва да се отговори, можете да разчитате на нас и когато има краен срок за изпълнение на определени административни задължения, ние ще ви помогнем да го спазите.
Ние винаги ще:
- отговаряме на въпросите ви по телефон или имейл в рамките на един ден;
- помагаме да стартирате вашата нова компания и бизнес за 24 часа.
В огромната част от случаите, вие ще получите вашият отговор безплатно. В ограничени случаи, когато отговорът изисква задълбочено допълнително проучване, вие ще получите предложение за цена на нашата услуга.
 

Клиентите на ИНБАЛАНС получават онлайн съвети и консултации безплатно в рамките на подписания между нас договор за абонаментно счетоводно обслужване.