Счетоводна кантора Инбаланс - Пловдив

Accounting company InBalance Plovdiv - inb.bg

ЗА ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ, ТРЯБВА ДА НИ ОПОЗНАЕТЕ

Повече за това кои сме ние, откъде започва нашата история, с какъв експертен опит сме се сдобили по дългия изминат път и каква е нашата новаторска визия за бъдещето на счетоводната ни кантора, можете да научите по-долу:


НАШАТА ИСТОРИЯ

Историята на счетоводната кантора започва в гр. Пловдив под името "Четинян" ЕООД през 1994 г.. Управителят, Хазарос Четинян, е утвърдено име в сферата с богат опит, солидни контакти с бизнес партньори и институции и широк спектър на квалификация (висше инженерно, икономическо и юридическо образование). От 2009 до 2013 г. – два мандата, е зам.-председател на Асоциация на счетоводителите и счетоводните предприятия – най-голямата браншова организация в България. В момента е член на УС на АССП. 

През 2013, 2014 г. споделихме добри практики в работата с професионални партньори като част от счетоводната мрежа на Крестън Булмар.

От началото на 2015 г. дружеството е с ново наименование - Инбаланс - Пловдив ЕООД. Като част от стремежа ни да осигурим на настоящите си и бъдещи клиенти комплексна бизнес услуга в крак с последните тенденции в счетоводния бранш, надградихме дейността си със стартирането на иновативен проект ИНБАЛАНС България - обединение на независими счетоводни предприятия с обща корпоративна идентичност.


► Колко би струвала някоя от необходимите на бизнеса Ви услуги (или цялостно обслужване от доказани експерти в счетоводния бранш, каквито са професионалистите в екипа на ИНБАЛАНС - Пловдив )? Разгледайте нашите ЦЕНИ

► За да сте сигурни, че услугите на счетоводна кантора Инбаланс - офис Пловдив са най-добрият избор, вижте какви са отзивите на нашите клиенти тук: РЕФЕРЕНЦИИ


ВИЗИЯТА НИ ЗА РАСТЕЖ

Освен че ще продължим да предлагаме счетоводни услуги с гаранция за прецизност, отговорност и коректност, ние сме амбицирани да реализираме и развиваме иновативни проекти в помощ на бизнеса:

  • разрастване на счетоводната мрежа;
  • обогатяване на комплекса от услуги с помощта на доказани в своята сфера на дейност партньори. Научете повече тук: BISAC - Български институт за Стандартизация и Антикорупция
  • създаване и популяризиране на благоприятна дигитална среда за полезни бизнес дискусии и обмяна на опит и идеи - отворена група във Facebook (присъединете се ТУК), информационен сайт InBalance News (предлагащ възможност и на експерти в различни сфери да споделят свои анализи). 

ЕКИП

Екипът ни се състои от висококвалифицирани експерти, някои от които са част от компанията почти от създаването ѝ. И тъй като растем, новите специалисти с амбиция да развиват потенциала си в динамичната среда на счетоводния бранш, са желано допълнение в тима. Запознайте се с вашия бъдещ доверен счетоводител ►ЕКИП

 

Нуждаете се от повече информация относно предлаганите от нас счетоводни, правни, консултантски и други услуги? Можете да се свържете с нас като използвате някой от посочените по-долу контактни данни:

  • Адрес: Пловдив 4003, България, ул. Братаница № 12
  • Телефон: +35932/266660
  • Е-mail: plovdiv@inb.bg

Формата за контакт също е удобен начин да получите информацията, която ви интересува.

Искате да изпратите запитване за оферта? Можете да го направите ТУК.

Не забравяйте да ни последвате във Facebook, Twitter, LinkedIn 

Екип